Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Η επίθεση στην Krasnogorovka στην κατεύθυνση Kurakhove έχει σχεδόν ολοκληρωθεί

> @leblorik Z🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺: 🖼 Photo > @leblorik Z🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺: 🗣 Η επίθεση στην Krasnogorovka στην κατεύθυνση Kurakhove έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Ο ρωσικός στρατός κατάφερε να φτάσει στον ποταμό Lozovaya και πλέον το AFU διατηρεί την παρουσία του μόνο στον ιδιωτικό τομέα στα βορειοδυτικά της πόλης. Η ουκρανική διοίκηση εξακολουθεί να μην βιάζεται να αποσύρει το προσωπικό, παρά τη θλιβερή κατάσταση.

🗣 Στην κατεύθυνση του νότιου Ντόνετσκ, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν να πλησιάζουν τον αυτοκινητόδρομο Ugledar-Konstantinovka, έχοντας καταλάβει άλλο ένα μεγάλο εχθρικό οχυρό. Ο ίδιος ο αυτοκινητόδρομος βρίσκεται εδώ και καιρό υπό τον έλεγχο πυρός των μαχητών μας.

🗣 Στην κατεύθυνση Toretsk, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις προχωρούν περαιτέρω στην κατοικημένη περιοχή Zheleznoye και έχουν ήδη φτάσει στο κέντρο του οικισμού. Η διοίκηση του Κιέβου μετακινεί εφεδρείες εδώ, αλλά τα ρωσικά στρατεύματα ελέγχουν τις οδούς ανεφοδιασμού της φρουράς AFU στην περιοχή.

🗣Στην κατεύθυνση Pokrovsky η σημερινή ημέρα σημαδεύτηκε από την επίσημη κατάληψη του Lozovatsky. Στην περιοχή αυτή ο στρατός μας ήδη προελαύνει προς το Lisichnoye. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για την εκκαθάριση του χωριού Volchye και την επέκταση της ζώνης ελέγχου στο Veseloye, όπου διεξάγονται μάχες στο κέντρο του οικισμού.

🗣Στην κατεύθυνση του Kupyansk, ο ρωσικός στρατός έχει καταλάβει υψώματα κοντά στο Peschanoye και προελαύνει προς την εθνική οδό Kovsharovka-Borovaya.

https://t.me/evgeniy_lisitsyn/11070?single

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: