Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Rotherham

To Rotherham δεν ειναι κάποιο τυχαίο μέρος. Είναι το μέρος που εκτυλίχθηκε το μεγαλύτερο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στην Αγγλία, από ένα κύκλωμα κυρίως ασιατών (πακιστανών στην πλειοψηφία τους) που λειτουργούσε για σχεδόν 20 χρόνια. 




Οι λεπτομέρειες των εγκλημάτων ειναι φρικιαστικές. Ακόμη πιο φρικιαστικός όμως είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε το κράτος επί πολλά χρόνια "θάβοντας" την αλήθεια, για να μην γίνει γνωστό το σκάνδαλο και ξεσπάσουν αντιδράσεις που το σύστημα θα χαρακτήριζε "ρατσιστικές". Όποιος ενδιαφέρεται ας γκουγκλάρει rotherham grooming gangs και θα καταλάβει. 
Το βίντεο είναι από την εισβολή Βρετανών σε ξενοδοχείο που χρησιμοποιείται ως "δομή ασύλου" για την φιλοξενεία, κατά την διάρκεια διαδηλώσεων κατά των ανοικτών συνόρων. 
Τις τελευταίες ημέρες δεκάδες διαδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στην Αγγλία μετά την δολοφονία τριών νεαρών κοριτσιών. 
Το πολιτικό σύστημα και οι χρήσιμοι ηλιθιοί τους, προσπάθησαν να αποδώσουν σε fake news τις κινητοποιήσεις το πρώτο βράδυ. Αυτές όμως συνεχίζονται καθώς η μετανάστευσης και η πολυπολιτισμικότητα έχει μετατρέψει σε ζούγκλα την καθημερινότητα των άγγλων πολιτών.

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: