Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Bilderberg 2016: Η ελίτ θα συζητήσει κάτι που ονομάζεται «το πρεκαριάτο»

Αrt1754  Τετάρτη 7 Ιουνίου 2016

Bilderberg 2016: Η ελίτ θα συζητήσει κάτι που ονομάζεται «το πρεκαριάτο»



Η συνάντηση της Λέσχης Bilderberg είναι μια ετήσια συνάντηση ηγετών του κόσμου, στελεχών και διαφόρων ειδών μεγιστάνων, που καθιερώθηκε το 1954 και ονομάστηκε από το ολλανδικό ξενοδοχείο όπου συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά η μυστικοπαθής ομάδα.

Εν μέσω αυστηρών μέτρων ασφαλείας, περίπου 130 άτομα, μεταξύ των οποίων τρεις πρωθυπουργοί και 30 CEOs-θα έχουν συνομιλίες για τα πιο πιεστικά ζητήματα του κόσμου αυτή την εβδομάδα. Η τετραήμερη συνάντηση ξεκινά την Πέμπτη (9 Ιουνίου) στη Δρέσδη της Γερμανίας.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προβλέψιμα θέματα όπως «Κίνα», «μετανάστευση» και «ασφάλεια στον κυβερνοχώρο». Αλλά ένα θέμα συζήτησης είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, με την ονομασία το «πρεκαριάτο και η μεσαία τάξη»

Το «πρεκαριάτο» είναι ένας όρος που διαδόθηκε από τον Βρετανό οικονομολόγο Guy Standing, περιγράφοντας μια αυξανόμενη κατηγορία ανθρώπων που αισθάνονται ανασφαλείς στις θέσεις εργασίας τους, τις κοινότητες και τη ζωή γενικά.



Αυτοί είναι…

… Οι αιώνιοι της μερικής απασχόλησης, οι του ελάχιστου μισθού, οι προσωρινοί αλλοδαποί εργαζόμενοι, οι υπηρέτες της γκρίζας αγοράς που πληρώνονται σε μετρητά … οι τεχνο-εξαθλιωμένοι των οποίων το αποσπασματικό έργο δεν έχει γραφείο και κανένα τέλος, οι ηλικιωμένοι που αγωνίζονται με την εξάντληση των παροχών, οι αυτόχθονες που μένουν εκτός, οι ανύπαντρες μητέρες χωρίς υποστήριξη, οι μισθωτοί εργάτες που δεν έχουν αποταμιεύσεις, η γενιά, για την οποία δεν είναι διαθέσιμα ούτε επιθυμητά η σύνταξη και η συνταξιοδότηση.

Αυτή η περιθωριοποιημένη ομάδα- «αλλοτριωμένη, άναρχη, ανήσυχη και θυμωμένη», σύμφωνα με τον Standing -τροφοδοτεί την άνοδο λαϊκιστών πολιτικών όπως ο Donald Trump στις ΗΠΑ και παρόμοιων οχλαγωγών στην Ευρώπη και όχι μόνο.
Η προκύπτουσα αναταραχή στην πολιτική, τις αγορές και την οικονομία είναι ένας παράγοντας σε όλα σχεδόν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνάντησης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Οπότε, τι θα κάνουν οι σπουδαίοι γι ‘αυτό; Οι συνωμοσιολόγοι μπορεί να πιστεύουν ότι τα μέλη της Bilderberg είναι σε συνεργασία με τους Illuminati, τους Τέκτονες και τα ανθρωποειδή, επωάζοντας τη Νέα Τάξη Πραγμάτων από τις μυστικές κρυψώνες τους.

Πιο πιθανό είναι ότι οι πολιτικοί και οι του παρακράτους που συναντιούνται στη Γερμανία αυτή την εβδομάδα, είναι αιφνιδιασμένοι από τις ωδίνες των ολοένα και πιο περιθωριοποιημένων μαζών, όπως οποιοσδήποτε άλλος.

Αλλά τι οι Μπίλντερμπεργκ πραγματικά πιστεύουν, θα παραμείνει ένα μυστήριο. Σύμφωνα με τον κώδικα της ομάδας: «Δεν υπάρχει κανένα επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν υπάρχουν πρακτικά και καμία αναφορά. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ψηφίσματα που προτείνονται, δεν γίνονται ψηφοφορίες και δεν εκδίδονται δηλώσεις πολιτικής».

Jason Karaian, qz.com
www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: