Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Η Επανάσταση των Πλουσιόπαιδων

Αrt3130 Σαββατο 8 Απριλίου 2017
Η Επανάσταση των Πλουσιόπαιδων

Λέω συνέχεια ότι τα Αμερικανικά πανεπιστήμια είναι στις ΗΠΑ ο πυρήνας των Ισλαμιστών, των Κινέζων και των Λατίνων. Μαζί με το Hollywood φυσικά, με τους Αμερικανούς να είναι ο μόνος λαός στον κόσμο που βλέπει έργα όπου η δική του χώρα είναι ο διεθνής κακός, και ότι η δική του χώρα ευθύνεται για όλα τα κακά του κόσμου.







Στην Κίνα, την Ρωσία, την Λατινική Αμερική, και φυσικά στις Ισλαμικές χώρες, έτσι και πας να γυρίσεις ταινία όπου ο κακός θα είναι η χώρα παραγωγής, θα σου πάρουν σίγουρα το κεφάλι. Να γυρίσω λοιπόν στα πανεπιστήμια. Δείτε την ανάρτηση της Σύλβιας Κλιμάκη για το Harvard.


Εικόνα Σύλβια-Επανάσταση






https://web.facebook.com/sylvia.klimaki


Οι φοιτητές του Harvard, στο οποίο η Σύλβια έκανε μεταπτυχιακό, δημιούργησαν λέει κέντρο αντίστασης (RESISTANCE), ώστε να αντισταθούν στον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Η Σύλβια έμαθε τα Κινέζικα, έμαθε και τα Αράπικα, καλλιέργησε και ένα προφίλ pro-gay, pro-Islam, pro-feminist, pro-clean energy, pro-hijab και anti-Christian, ώστε να έχει το προφίλ που απαιτούν να έχεις οι Κινέζοι και οι Ισλαμιστές για να σε προωθήσουν.


Και αντί τώρα η Σύλβια να μάθει και τα Ρούσικα, ώστε να κινείται όχι μόνο στον άξονα Περσικού-Κίνας, αλλά και στον άξονα Κίνας-Ρωσίας, έπιασε την επανάσταση. Δεν είναι ότι η Σύλβια δεν θέλει να χαραμίσει τον χρόνο της για να μάθει τα Ρούσικα. Τόσο χρόνο αφιέρωσε στα Αράπικα και στα Κινέζικα. Αλλά σου λέει “τα Ρούσικα δεν είναι εμπορικώς συμβατά με τα Αράπικα του Κόλπου”.


Resistance ήταν η λέξη που χρησιμοποιούσαν οι Κομμουνιστές εναντίον του Χίτλερ, στις περιόδους που οι Κομμουνιστές και οι Ναζί δεν συνεργάζονταν.


Μαζί με την Σύλβια αντίσταση κάνουν πάρα πολλά πλουσιόπαιδα του Χάρβαρντ, και άλλων γνωστών πανεπιστημίων. Πανεπιστημίων που όπως είπα δέχονται τεράστιες χρηματοδοτήσεις από τους Ισλαμιστές, τους Κινέζους και τους Λατίνους.


Θα σας πρότεινα να βρείτε και εσείς κάποιες Ισλαμο-φεμινίστριες στα Ελληνικά ΜΜΕ, και να τις παρακολουθείτε συστηματικά. Να βρείτε και κάποιες που να σας αρέσουν, ώστε να είναι ευχάριστο το όλο εγχείρημα. Είναι γεμάτα τα Ελληνικά ΜΜΕ, και βγαίνουν για όλα τα γούστα. Μελαχρινές, ξανθιές, ψηλές, κοντές, ότι θέλει η ψυχή σας.

Εγώ έχω επιλέξει την Μαίρη Συνατσάκη και την Σύλβια Κλιμάκη. Η Σύλβια είναι το πιο ήπιο φιλο-Αραβοκινέζικο στυλ, όπως πχ η Νίκη Λυμπεράκη, το πιο ηθικό στυλ, και η Συνατσάκη είναι το Ιρανο-Βενεζουελάνικοκινέζικο στυλ, το οποίο κάνει προπαγάνδα χωρίς καμία ηθική, όπως είναι πχ και η ακροαριστερή δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άννα Μπουσδούκου. Ας πούμε ότι η Σύλβια βρίσκεται κάπου γύρω από το Ποτάμι ή την Δράση, ενώ η Συνατσάκη κάπου γύρω από το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ, την Πλεύση Ελευθερίας και τον Ανταρσύα.

Το γκρουπ της Συνατσάκη μπορεί να ανεχτεί πολύ περισσότερο την Ρωσία, λόγω των καλών σχέσεων της Ρωσίας με το Ιράν, την Κίνα και την Βενεζουέλα, ενώ το γκρουπ της Σύλβιας κάνει εμετό όταν ακούει για Ρωσία, λόγω των εχθρικών σχέσεων της Ρωσίας με τους Άραβες.

Επέλεξε και εσύ τις δικές σου ισλαμοφεμινίστριες, και παρακολουθήστε τες. Βρίσκονται παντού, είναι αγριεμένες, και είναι πολύ όμορφες. Θα χορτάσει το μάτι σου και θα ανοίξει το μυαλό σου.
http://iakovosal.blogspot.gr/2017/04/blog-post_65.html
www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: