Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΠΕΡΙ 751 ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ

Χατζηαναγνωστου Γιωργος
Το ακους συχνα και προσπαθεις να προσδιορισεις πως γινεται
Eαν αυξηθουν οι μισθοι θα πεσει χρημα στην αγορα λογω καταναλωσης λενε οι "θεσμικοι εκπροσωποι". Δηλαδη εαν ο μισθος παει 751 θα γυρισει ο τροχος..
Δηλαδη οι χωρες οπως Ντουμπαι Κινα Ινδια κλπ που το εργατικο μεροκαματο ειναι τραγικο κανουν λαθος.Ας μην πιασουμε ΗΠΑ με 41.οοο.οοο να ζουν σε συνθηκες φτωχειας.
Οι παραμετροι κοστους ζωης αλλα και ποιοτητας ζωης ειναι απειρως πολλαπλασιοι απο το στειρο να αυξηθουν οι μισθοι που προτεινουν οι εχοντες θεσμικη θεση.
Κανεις δεν λεει οχι σε μια αριθμητικη αυξηση μισθων.

Οταν ομως η φορολογια ειναι στα υψη .οι εμεσοι φοροι απιστευτοι.η κατασπαταληση δημοσιων εσοδων απο τους θεσμικους τρελλη για εναν μισθωτο,Οταν οι ισοσκελισμενοι προυπολογισμοι ενος αχανους και πολυδαιδαλωδους φοροτεχνικου φορολογικου αλλα και εποπτικου μηχανισμου "εξαφανιζουν" κρυφες δαπανες των θεσμικων μεσα απο χρηματοδοτησεις δανεια τοτε καπου αλλου ειναι η αληθεια.

Ας μην πεταμε λοιπον το τυρακι περι αυξησεως μισθων ολοι οι κρατικοδιαιτοι θεσμικοι προσχηματικα.
Ας δουν πως οι παραγωγικες διαδικασιες ενος λειτουργικου χωρις διαφθορα κρατους θα αποφερουν μειωση εξοδων λειτουργιας τους δηλαδη μειωση εμμεσης φορολογησης των εργαζομενων....λεμε για να λεμε μπροστα στο #γυαλι#

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: