Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Το μέλλον της Ελλάδας

Το μέλλον της Ελλάδας. 
Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Όσο ενημερώνεται κανείς για την κατάσταση στο Κοσσοβο τόσο αντιλαμβάνεται για το πόσο πολύ πρωωθουν την ανάφλεξη στα Βαλκάνια οι ΗΠΑ.
Η επιδιωκόμενη απομόνωση της Ρωσίας και το διπλό παιχνίδι της Τουρκιάς ανησυχεί τις ΗΠΑ που θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εναπόθεση lng Aλλα και την ενεργειακή διανομή του φυσικό αερίου.

Αποτέλεσμα η θερμή υποστήριξη του αλλυτρωτισμου Αλβανών Σκοπιανων Κοσοβαρων με οπλικά συστήματα κ. α.

Το δύσκολο παζλ έχει μια Σερβία να περιμένει καταστάσεις τύπου Πριστινας Με αερομεταφορές Ρώσων για να σώσουν ιστορικά πατρογονικές εστίες που έχουν εποικοιθη από Αλβανούς.


Αυτό δικαιολογεί την πίεση που ασκείται σήμερα στην Αζοφική για μετατωπιση των πεδίων αναφοράς την ώρα που προετοιμάζεται τακτικός στρατός στο Κόσοβο.

Οι ΗΠΑ αδιαφορούν πλήρως για την ιστορική συνεχεία των Βαλκανίων θεωρώντας ότι η μικρή τους 200ετων ιστορία είναι ίδια με την Βαλκανική χερσόνησο με την μακραίωνη ιστορία δείχνοντας τα ιστορικά κόμπλεξ πιυ έχουν απέναντι σε έθνη με ιδιοσυστασία και πολιτισμό μακράν από τους Αγγλοσαξωνες εποίκους της Αμερικής.

Το εξεχως ανησυχητικό είναι ότι σε καμμια περίπτωσή δεν θα επιτρέψουν στην Τουρκιά να αποσχιστη από το ελεγχόμενο ΝΆΤΟ γονατίζοντας την οικονομία της Τουρκιάς πρωτίστως και κρατώντας σε αναμονή στο υπογάστριο με διφορούμενη τακτική την ίδρυση του Κουρδικού κράτους.

Αυτό για την Ελλάδα της Γερμανίας σημαίνει ότι ο έλεγχος της Τουρκιαςαπο τις ΗΠΑ περνά μέσα από την Ελλάδα Κύπρο και την μοιρασιά όλων όσων έχουν να μοιράσουν σαν τυρί που προκρίνουν στους Τούρκους οι εγκέφαλοι των ΗΠΑ εξυπηρετώντας τον σχεδιασμό τους.

Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι μας ΗΠΑ με αυτή την κατάσταση πιέζουν την Γερμανοκρατουμενη Ε. Ε. να υπαναχωρήσει σε γεωστρατηγικους σχεδιασμούς τηνωρα που η δημοσιονομική στρατηγική της πληγώνει την Συνοχή και είναι ώριμη για διάσπαση.

Τραγικά λάθος λόγω απειρίας η στρατηγική της κυβέρνησης εκτός του ότι μας κάνει μονομερές έρμαιο στρατιωτικό των ΗΠΑ και σε συνδιασμο με την πλήρη υποταγή σε Μερκελικα οικονομικά προστάγματα και οικονομικά αδιέξοδα εσωτερικά η προβλεπόμενη τύποις συνεργασία ΗΠΑ Τουρκιάς μετά την οικονομική καταρευση της Τουρκιάς θα φέρει απελπιστικά μονή την χωρά.

Χωρίς οικονομία χωρίς Τραπεζικό σύστημα με αναφλέξεις περιφερειακές Βαλκανικές το μόνο που μένει η διάλυση της χωράς.

Τα γεγονότα δείχνουν επίσπευση εξελίξεων λόγω τρομακτικής διείσδυσης του οικονομικού δέους της Κίνας σε Ε. Ε. και εσχάτως Μ. Ανατολή.

Ας ελπίσουμε ότι η επίσκεψη του εντολοδόχου της Μερκελ στον Πουτιν θσ αφήσει κάποια πεδία συνεργασίας ανοικτά με τον άξονα Ρωσία Ιράν Κίνα.

Όχι τόσο γιατί θα βοηθήσουν δεδομένου ότι ιστορικά η Ρωσία ποτέ δεν έκανε το βήμα φοβούμενη τα παρελκόμενα όμως πολλά έχουν αλλάξει σε αυτή την Εποχή.

Τουλάχιστον να ελπίζουμε ότι δεν θα ξανακάνουν μεταξυ τους μια νέα Γιάλτα σε βάρος της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας που αυτή την στιγμή είναι το μόνο που είναι μη εκποιημένο σαν ονομαστική Ελληνική οντότητα όπως και η Εθνική συνείδηση των πατριωτών που είναι αδάμαστη και με βαθειά κληρονομική συνείδηση ηθών και εθίμων.

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: