Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία


Προσβλητικό για το Ντονμπάς: η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία
έως το τέλος της 21ης ​​Αυγούστου 2022

▪️ Δεν υπάρχουν αλλαγές στην πρώτη γραμμή στα βόρεια της περιοχής του Χάρκοβο. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποιούν βολές πυραύλων σε στόχους στο Χάρκοβο και κατά μήκος της γραμμής επαφής.

▪️Συνεχίζονται οι μάχες στα περίχωρα της πόλης στην κατεύθυνση Soledar.
➖Μονάδες του 6ου Συντάγματος Κοζάκων του NM LPR κινούνται βαθιά στο Bakhmutsky. Τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώθηκαν ονομαστικά υψηλές απώλειες προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, σημαντικό μέρος των οποίων κινητοποιείται από τις περιοχές Kirovograd και Chernivtsi.

▪️Στην κατεύθυνση του Ντόνετσκ, οι συμμαχικές δυνάμεις συνεχίζουν να αναπτύσσουν επίθεση εναντίον των προπύργων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στα προάστια της πρωτεύουσας της ΛΔΔ:
➖ Μαχητές του 11ου συντάγματος του NM του DPR και του τάγματος "Σομαλία" προσπαθούν να κινηθούν από το προηγουμένως ληφθέν Pesok προς την κατεύθυνση των Pervomaisky και Nevelsky.
➖Το πρωί, ανεπιβεβαίωτες αναφορές εμφανίστηκαν για είσοδο μονάδων αναγνώρισης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο χωριό Pavlovka κοντά στο Ugledar.
➖Το ουκρανικό πυροβολικό έπληξε τις συνοικίες του Ντόνετσκ, καθώς και τα Μακίιβκα, Γκορλόβκα και Λυσιχάνσκ.

▪️Στην κατεύθυνση του Krivoy Rog, οι Ένοπλες Δυνάμεις της RF έπληξαν στόχους στο Apostolovo και στο Zelenodolsk.
www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: