Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Fsb αποκαλυπτει..



Δολοφόνοι της κόρης Ντάγκιν για μυστικές υπηρεσίες Ουκρανίας 2 Ουκρανές. Παρούσες στο Φεστιβάλ Παράδοσης διέφυγαν στην Εσθονία!Ταξίδεψαν στη Μόσχα με πινακίδες 3 χωρών και διέφυγαν στο εξωτερικό την ημέρα της δολοφονίας

Η FSB ανακοίνωσε την εξιχνίαση της δολοφονίας της Daria Dugina. Σύμφωνα με το τμήμα, πίσω από την έκρηξη του αυτοκινήτου βρίσκονται οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες.

Η FSB ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου παγιδεύθηκε από την Ουκρανή 43χρονη Natalya Vovk. Μαζί με την κόρη της νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο με την Dugina και την ακολούθησε με ένα Mini Cooper.

Την ημέρα του εγκλήματος, η Vovk και η κόρη της ήταν στο φεστιβάλ Παράδοσης και αμέσως μετά την έκρηξη έφυγαν μέσω του Πσκοφ για την Εσθονία.

Η δολοφονία του Dugina σύμφωνε με ρώσικες FSB διαπράχθηκε από Ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες για λογαριασμό των οποίων ενήργησε η πολίτης Ουκρανίας Natalia Vovk, γεννημένη το 1979. Έφτασε στη Ρωσία στις 23 Ιουλίου με την κόρη της Sofia Shaban. Νοίκιασαν ένα διαμέρισμα στο κτίριο όπου έμενε η Dugina στη Μόσχα.
Το Mini Cooper χρησιμοποιήθηκε για να κατασκοπεύσει την Dugina. Οι αριθμοί άλλαξαν σε αυτό τρεις φορές – χρησιμοποιήθηκαν πινακίδες κυκλοφορίας του DPR, του Καζακστάν και της Ουκρανίας. Την ημέρα του εγκλήματος, η Vovk και η κόρη της ήρθαν στο φεστιβάλ Παράδοσης και μετά την έκρηξη, διέφυγαν μέσω του Pskov στην Εσθονία! www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: