Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Η κατάσταση στην κατεύθυνση Nikolaev-Krivoy Rog

Η κατάσταση στην κατεύθυνση Nikolaev-Krivoy Rog
από τις 16.00, 21 Αυγούστου 2022

▪️Μονάδες των ρωσικών αερομεταφερόμενων στρατευμάτων έθεσαν τον έλεγχο στο χωριό Blagodatnoye στα δυτικά της Snigirevka, το οποίο υπερασπιζόταν μονάδες της 63ης Ombre των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.


Η επίθεση στον οικισμό συνεχίστηκε από τις αρχές Αυγούστου και περιπλέχθηκε από το έδαφος της στέπας, όπου οι επιτιθέμενοι δεν είχαν ουσιαστικά καταφύγια. Το πυροβολικό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην προέλαση, το οποίο διεξήγαγε με ακρίβεια πυρά από μπαταρίες και χτύπησε πολλά ουκρανικά αυτοκινούμενα όπλα.

Μετά τη σύλληψη του Blagodatny, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν μια επίθεση κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Snigirevka-Nikolaev.

▪️Οι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις συνεχίζουν να χτυπούν στόχους στο Νικολάεφ. Τις τελευταίες ημέρες, η γέφυρα Varvarovsky στο Southern Bug έγινε στόχος επιθέσεων. Ο παροπλισμός της κατασκευής θα περιπλέξει σημαντικά τον ανεφοδιασμό της πόλης από τη δυτική πλευρά.

▪️ Πυροβολικό και αεροπορία των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων έπληξαν στόχους στους οικισμούς Stepovaya Dolina, Limany, Olgino, Apostolovo, Zelenodolsk, Belaya Krinitsa, Tavriysky και Andreevka στην περιοχή της γραμμής επαφής
 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: