Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Επιβεβλημενη η ψυχιατρικη αδεια εξασκησης επαγγελματος των βουλευτων.

Επιβεβλημένη η ψυχιατρική άδεια εξάσκησης επαγγέλματος των βουλευτών.

Ψυχιατρική μεταρύθμιση συζητάνε σε επιτροπή της Βουλής... Ευκαιρία.. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι με ψυχολογική διαταραχή σολοφιστες εισηγούνται μεθοδολογίες για να αποφευχθή η εγκατάσταση η μόνιμη σε ψυχιατρικές κλινικές, αντί για μικρής διάρκειας είσοδο-παραμονή των ασθενών.
Ενδεικτικό της κατάστασης είναι η παραβίαση κατά 90% από όλα τα ιδρύματα των κανόνων λειτουργίας τους.
Ταυτόχρονα όλοι οι ψυχικά ασθενείς μπαινοβγαίνουν στα ιδρύματα σαν σε περιστρεφόμενη πόρτα.

Προφανώς λοιπόν εξετάζουν την μεθοδολογία το πως δεν θα βγουν ποτέ οι βουλευτές από την πόρτα εξόδου της Βουλής των προνομίων τους.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η κατάσταση στην Χώρα που είναι στα ψυχιατρικά κόκκινα όρια και η αναφερόμενη ως διοκητική κράτηση ποινικά διωκωμενων μεταναστών είναι στα ύψη διαλύοντας την λειτουργία των ιδρυμάτων που πραγματικά δεν υπάρχουν ποσοστιαία για όσους έχουν κάποιον ψυχιατρικά ασθενή φανερά με ενδεχομένως ψυχιατρική εισαγγελική εντολή.

Το αξιοσημιωτο είναι ότι όταν θα πας να βγάλεις πχ ένα δίπλωμα επαγγελματικό οι φορείς ζητάνε ψυχιατρική γνωμάτευση ως επιβεβλημένο και απαιτητό.

Η κεντρική ερώτηση παραμένει.
Οι βουλευτές έχουν περάσει από ψυχιατρικά τεστ;

Εάν κρίνουμε από την κοινωνική συμπεριφορά των κομματικά προτεινωμένων και εξελισομένων ως βουλευτές όχι απλά είναι απαιτητό για την προστασία των πολιτών  ,αλλά χρειάζεται σαν πιο αυστηρά να είναι ελεγχόμενο γιατί παίρνουν τις τύχες ενός λαού στα χεριά τους με την όποια ψυχοπαθολογικη ενδεχομένως αστάθεια τους.

www. fotavgeia. blogspot. com

Δεν υπάρχουν σχόλια: